Testimonials

comments

 

Op deze pagina lees je wat andere lezers vinden van het boek Een beetje Beroemd? Onder aan de pagina kun je in het Reactieformulier schrijven wat jij van het boek vindt.

 

Jee, wat een super naslagwerk EN fijn om te lezen boek is dit. Echt een aanwinst en must-have voor iedereen die voor z’n werk weleens iets schrijft.

Brigitte van Tuijl, helps women entrepreneurs build a thriving, soulful business on their own terms

 

 

Knap hoor, gedurfd zo’n boek.Peter Kuindersma
Een boek met inspiratie en schrijftips!! Erg handig!

Peter Kuindersma, Bouwtechnisch consultant TNO ICB

 

Alle professionals, ZZP’ers en in loondienst, zouden dit boek moeten lezen. Het zou veel blabla in zakelijke communicatie voorkomen!

Mijn belangrijkste inzicht? Je kunt pas helder en met impact schrijven als je eerst heel duidelijk voor ogen hebt wie jij bent, wie je doelgroep is en wat je in de kern wilt zeggen.

Wat mij erg aanspreekt is dat Suzanne Meijles niet voorschrijft wat goed of fout is, maar dat ze je met heldere voorbeelden, prikkelende vragen en praktische opdrachten zelf laat ontdekken wat voor jou het beste werkt.

Rosalie Kuyvenhoven, Learning & Development Consultant, EY

 
 

Wat heb je een fijn boek afgeleverd, Suzanne! Leerzaam, compleet en nog steeds heel goed leesbaar. Ik weet inmiddels het een en ander over schrijven en tot mijn plezier heb ik door jouw boek tóch weer nieuwe dingen geleerd. En je informatie over LinkedIn neem ik persoonlijk ter harte.  De kastruimte mag dan bij ons verdwijnen door de komst van de flexplek… dit boek blijft zeker in de buurt van mijn bureau.

Jolien de Boer, communicatieadviseur FloraHolland
 

tweet_G_vdBruggen

 

 

 

 

 

 

 

testimonial Laura_LI

 

 

 

 

tweet_JW_Seip

 

 

Wat vind jij van het boek? Vul hieronder je recensie in.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je website (inclusief http://)

Wat vond je van het boek?